طرز تهیه سینه مرغ شکم پر با اسفناج و پنیر بسیار ساده است؛ این ویژگی در کنار طعم خوشمزه، این غذا را تبدیل به یک انتخاب عالی برای برنامهی غذایی هفته میکند. این غذا علاوه بر مناسب بودن برای کسانی که رژیم کتوژنیک دارند، یک غذای عالی برای بچههایی است که زیاد سبزیجات نمیخورند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه سینه مرغ شکم پر با اسفناج را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
طرز تهیه
۱. اسفناجها را همراه با قارچ، پنیر پارمزان، پنیر پیتزا، پنیر خامهای، پنیر چدار، نمک و فلفل در یک کاسه بریزید و با یک قاشق خوب مخلوط کنید.
۲. با استفاده از یک چاقوی تیز، سینه مرغ را از پهنای آن یک برش بزنید، طوری که بتوانید آن را مانند تصویر باز و روی تخته پهن کنید. دقت کنید که چاقو به انتهای سینه مرغ نرسد.
۳. وقتی سینه مرغ را روی تخته باز کردید، یک لایه سلفون یا کیسه فریز روی آن بکشید و با بیفتک کوب یا گوشت کوب به آرامی روی آن ضربه بزنید تا بافت گوشت باز و نازک شود.
۴. سلفون را بردارید و دو طرف سینه مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید.
۵. روی نیمی از سینه مرغ چند قاشق از مخلوط اسفناج، قارچ و پنیر قرار دهید.
۶. حالا طرف دیگر سینه مرغ را روی آن قرار دهید. دقت کنید که باید به اندازهای از مخلوط اسفناج در وسط گوشت قرار داده باشید که مانند تصویر لبهها به هم برسند.
۷. تابه گریل را با کمی روغن چرب کنید و مرغ را روی آن قرار دهید. بعد از ۱۰ دقیقه مرغ را به آهستگی پشتورو کنید تا طرف دیگر آن هم ۱۰ دقیقه گریل شود. میتوانید در تابه را بگذارید تا قسمتهای ضخیمتر مرغ هم به خوبی پخته شود.
دستور پخت و عکس: مریم ابراهیمی
شیرینیهای خوشمزه کرمانشاه؛ بفرمایید نان برنجی!
چطور کیک تولد خانگی درست کنیم؟
نان شکمپر؛ خوراکی مدرسهی بچهها
چطور سینه مرغ شکمپر با اسفناج درست کنیم؟
مرغ ,سینه ,یک ,روی ,اسفناج ,پنیر ,سینه مرغ ,مرغ را ,با اسفناج ,روی آن ,پر با
درباره این سایت