مواد لازم:
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. مغز گردو را کاملا ساییده و پودر کنید. در یک قابلمه یا تابه نچسب متوسط، گردو را به همراه ۲ تا ۳ پیمانه آب و ادویه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن بیندازد. سپس دو پیمانه آب و رب انار را اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد.
۲. پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت چهارگوش چهارگوش ریز خرد کنید. بادمجانهای خرد شده را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
۳. سپس بادمجانها را با پیاز سرخ شده به مخلوط مغز گردو اضافه کنید و مقدار کمی دارچین نیز بریزید. اجازه دهید تا خورش آهسته چند جوش بزند و جا بیافتد. شش انداز بادمجان حدود ۷۰ دقیقه نیاز به پخت دارد.
شیرینیهای خوشمزه کرمانشاه؛ بفرمایید نان برنجی!
چطور کیک تولد خانگی درست کنیم؟
نان شکمپر؛ خوراکی مدرسهی بچهها
چطور سینه مرغ شکمپر با اسفناج درست کنیم؟
سرخ ,گردو ,روغن ,مغز ,مواد ,۲ ,مغز گردو ,کنید و ,سرخ کنید ,دهید تا ,گردو را ,تهیه ششانداز؛ گیلانیها
درباره این سایت